Hvem er vi?


Mastercard

Mastercard Incorporated (NYSE: MA) er et amerikansk multinationalt selskab for finansielle tjenesteydelser med hovedsæde i Harrison, New York, USA. Overalt i verden, Mastercard® det behandler betalinger mellem banker og kort udstedt af banker for kunder, der bruger et af „Mastercard“ brand forudbetalt, debetkort og kreditkort til at foretage indkøb. Mastercard Worldwide har været et børsnoteret selskab siden 2006.

Forudbetalte finansielle tjenesteydelser

Prepaid Financial Services er en virksomhed, der er reguleret og autoriseret af Mastercard og Visa Europe, og som tilbyder Europe BIN sponsorat og modulære forudbetalte tjenester. Forudbetalte finansielle tjenesteydelser har hovedsæde iLondon og reguleres afFinancial Conduct Authority. Forudbetalte finansielle tjenesteydelser udsteder fysiske og virtuelle Mastercard og Visa-kort, f.eks. dem, der bruges til forretningsudgifter, almindelig brug, gavekort, pengeoverførsler, forex, lønbetalinger og tilknyttede provisioner. Licensen Prepaid Financial Services godkendt i alle EEE-lande giver mulighed for udstedelse af forudbetalte kortprogrammer Mastercard®. .

Klopercom

Klopercom er et multinationalt selskab til etablering af innovative forudbetalte løsninger til forbrugerne. Klopercom vælger de bedste udbydere til at tilbyde en ny betalingsløsning medVERITAS Mastercard© forudbetalte kort. Denne løsning kombinerer fleksibiliteten i kontanter og ønsket om at kontrollere pengestrømmen og udgifterne til et betalingsmiddel.

Veritas

699,691 abonnenter stoler på os.

Til din tjeneste for

9 ÅR og 178 Dage

Veritas til tjeneste

Kundeservice på engelsk til din tjeneste ved telefon fra mandag til Lørdag fra 9h til 18h30
Veritas

Veritas Mastercard forudbetalte kort udstedes af Prepaid Financial Services Limited i henhold til en licens fra Mastercard International Incorporated. Mastercard og Mastercard Brand Mark er registrerede varemærker tilhørende Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reguleret og godkendt af Financial Conduct Authority. Registrerede kontorer 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Registreringsnummer 900036.
Veritas-kortet udstedes af Prepaid Financial Services Limited (PFS) i henhold til en licens fra Mastercard International, og forbliver PFS ejendom. Mastercard og Mastercard Brand Mark er registrerede varemærker tilhørende Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 — CARD VERITAS ©
Alle andre varemærker og logoer, der er nævnt på denne hjemmeside, anvendes kun til identifikationsformål og forbliver deres respektive ejeres eksklusive ejendom..

Hent dit
kort